Skanna från en dator

Du kan hantera maskinen från din dator och skanna original direkt till din dator.

Bild av TWAIN-skanning

Förberedelse för skanning från en dator med USB-anslutning

1. Anslut maskinen till datorn med hjälp av en USB-kabel och installera skannerdrivrutinen på datorn.

För mer information, se Ansluta till en dator med en USB-kabel och anvisningarna som medföljer drivrutinens CD-ROM-skiva.

2. Installera Presto! om ett TWAIN-kompatibelt program inte är installerat på datorn. PageManager.

För information, se anvisningarna som medföljer drivrutinens CD-ROM-skiva.

Förberedelse för skanning från en dator med nätverksanslutning

1. Anslut maskinen till nätverket.

För mer information, se Ansluta med en nätverkskabel.

2. Ange nätverksinställningar, t.ex. maskinens IP-adress.

För mer information, se Konfigurera maskinen.

3. Installera skannerdrivrutinen på datorn.

För information, se anvisningarna som medföljer drivrutinens CD-ROM-skiva.

4. Installera Presto! om ett TWAIN-kompatibelt program inte är installerat på datorn. PageManager.

För information, se anvisningarna som medföljer drivrutinens CD-ROM-skiva.