Kopiera flera sidor till ett enda pappersark

Du kan kopiera flersidiga original till ett enda pappersark.

Viktigt

• Funktionen är endast tillgänglig när originalet ligger i den automatiska dokumentmataren, inte när det ligger på exponeringsglaset.

Bild av kopior 2-på-1 och 4-på-1

Du kan antingen ställa in maskinen på att alltid kopiera i läget 2-på-1 eller 4-på-1, eller använda funktionen vid behov.

Förberedelse för att kopiera flersidiga bilder

För att alltid göra kopior i läget 2-på-1 eller 4-på-1:

1. Konfigurera maskinens standardinställning [Förminska/Förstora].

För mer information, se Kopieringsinställningar.

För att använda funktionen endast för aktuellt jobb:

1. Konfigurera inställningen med tangenten [Förminska/Förstora] innan du startar aktuellt jobb.

För mer information, se Kopiera två eller fyra sidor på ett pappersark.