Koptekst overslaan
HandleidingenInhoudVorigeVolgendeHelp

Handelsmerken

Adobe, Acrobat, PostScript, PostScript 3 en Reader zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Macintosh, Mac OS en Safari zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc in de Verenigde Staten en andere landen.

Het woordmerk en logo's van Bluetooth® zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en ieder gebruik van dergelijke merken door Ricoh Company, Ltd. is onder licentie.

Firefox® is een gedeponeerd handelsmerk van Mozilla Foundation.

Microsoft®, Windows®, Windows Server®, Windows Vista® en Internet Explorer® zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

PCL® is een gedeponeerd handelsmerk van Hewlett-Packard Company.

UNIX is een gedeponeerd handelsmerk in de Verenigde Staten en andere landen en wordt uitsluitend in licentie gegeven via X/Open Company Limited.

IPX en IPX/SPX zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Novell, Inc.

Java, JavaScript en alle op Java gebaseerde handelsmerken en logo's zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Sun Microsystems, Inc. in de Verenigde Staten en in andere landen.

Andere productnamen in deze handleiding dienen alleen ter aanduiding en kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren. Wij maken geen enkele aanspraak op enig recht op deze merken.

De correcte naam van Internet Explorer 6 is Microsoft® Internet Explorer® 6.

De eigennamen van de Windows-besturingssystemen zijn: