De HTML-handleidingen installeren en openen

In deze sectie wordt beschreven hoe u de HTML-handleidingen op uw computer installeert en opent.

Voor uw gemak raden we u aan deze handleidingen op uw computer te installeren.

1. Plaats de cd-rom in het cd-romstation van uw computer.

2. Selecteer een taal en een product en klik vervolgens op [OK].

3. Klik op [Handleidingen installeren].

4. Installeer de HTML-handleidingen door de scherminstructies op te volgen.

5. Druk als de installatie klaar is op [Voltooien].

6. Klik op [Afsluiten].

7. Open de HTML-handleidingen die u hebt geïnstalleerd.

Als u de handleiding via een pictogram wilt openen, dubbelklikt u op het pictogram op het bureaublad. Als u de handleidingen wilt openen via het menu [Start], gaat u met de muis naar [Alle programma's] en vervolgens naar [Productnaam].

8. Klik op de titel van de handleiding die u wilt lezen.