Tonercartridges vervangen

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een tonercartridge vervangt.

Belangrijk

1. Open de voorklep van het apparaat.

Illustratie van tonercartridge vervangen

2. Til de hendel op die de tonercartridge vasthoudt.

Illustratie van tonercartridge vervangen

3. Duw de hendel naar beneden en trek voorzichtig de houder eruit.

Illustratie van tonercartridge vervangen

4. Duw de tonercartrigde naar achteren zodat de bovenkant omhoog komt en trek vervolgens voorzichtig de cartridge eruit.

Illustratie van tonercartridge vervangen

5. Haal de nieuwe tonercartridge uit de doos.

6. Houd de nieuwe cartridge horizontaal vast en schud hem vijf of zes keer heen en weer.

Illustratie van tonercartridge vervangen

7. Verwijder het buitenste kapje van de tonercartridge.

8. Zet de tonercartridge in de houder en trek de bovenkant naar voren.

Illustratie van tonercartridge vervangen

9. Druk de tonerhouder terug tot de hendel een klikgeluid maakt en doe de hendel van de tonerhouder weer omlaag.

Illustratie van tonercartridge vervangen

10. Sluit de voorklep van het apparaat.