Instellingen voor papierdikte wijzigen

Selecteer [Norm. pap. 1] of [Nrm. pap. 2], afhankelijk van het type normaal papier.

Als u in Systeeminstellingen, [Instell. papierlade] de optie "Papierdikte" voor het [Papiertype] van elke lade instelt op [Normaal papier], moet u vervolgens [Onderhoud], [Instelling normaal papier] selecteren en, afhankelijk van de dikte van het geplaatste papier, de optie [Norm. pap. 1] of [Nrm. pap. 2] opgeven.

De standaardinstelling is Nrm. pap. 2.

Belangrijk

1. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

Illustratie Gebruikersinstellingen/Teller-knop

2. Druk op [Onderhoud].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op [Instelling normaal papier].

Schermafbeelding bedieningspaneel

4. Selecteer afhankelijk van het papier dat u wilt instellen het type normaal papier voor elke lade, en druk op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5. Druk op [Afsluiten].

Schermafbeelding bedieningspaneel

6. Druk op [Afsluiten].