Plaatsen van papier met een vaste afdrukrichting of dubbelzijdig papier

In deze sectie wordt beschreven hoe u papier plaatst dat een vaste afdrukrichting en afdrukzijde heeft (zoals briefpapier).

Het kan zijn dat er niet goed wordt afgedrukt op papier met een vaste afdrukrichting (van boven naar onder) of op dubbelzijdig papier (bijvoorbeeld briefpapier, geperforeerd papier of gekopieerd papier). Dit hangt af van de manier waarop de originelen en het papier zijn geplaatst. Stel [Briefpapier instelling] in op [Ja] bij [Invoer/uitvoer] onder [Kopieerapp./Doc. Server-eigensch.] en plaats het origineel en het papier vervolgens als hieronder wordt weergegeven. Zie voor meer informatie over Briefpapier instelling de Kopieer- en Document Serverhandleiding Illustratie geeft aan dat instructies op een cd-rom staan. Voor meer informatie over het afdrukken met de printerfunctie, zie de Printerhandleiding Illustratie geeft aan dat instructies op een cd-rom staan.

Origineelrichting

Glasplaat

ADF

Illustratie van de richting van het origineel

• Kopiëren

Illustratie van de richting van het origineel

• Scanner

Illustratie van de richting van het origineel

Illustratie van de richting van het origineel

Illustratie van de richting van het origineel

Papierrichting

Afbeelding van papierrichting