DeskTopBinder

Dit hoofdstuk beschrijft de functies die beschikbaar zijn met DeskTopBinder.

Belangrijk

DeskTopBinder moet op de clientcomputers worden geïnstalleerd voor de integratie en het beheer van verschillende soorten bestanden, zoals scanbestanden, bestanden die met andere toepassingen zijn gemaakt en bestaande scanbestanden. Met deze software kunt u allerlei functies voor opgeslagen scanbestanden gebruiken, zoals het bekijken van opgeslagen bestanden. Met de ScanRouter-bezorgingssoftware*1 kunt u in de 'inkomende lades' van de bezorgingsserver opgeslagen bestanden bekijken of andere functies voor opgeslagen bestanden gebruiken.

DeskTopBinder Professional biedt de volledige functionaliteit van de software. Neem contact op met uw plaatselijke leverancier voor meer informatie over het aanschaffen van de software.

DeskTopBinder Lite met beperkte functionaliteit kan gratis worden gedownload. Neem contact op met uw plaatselijke leverancier voor informatie over het downloaden van de software.

*1 Neem contact op met uw plaatselijke dealer, voor meer informatie over de ScanRouter-bezorgingssoftware.