Inloggen (met een printerstuurprogramma)

Deze sectie legt de procedure uit voor het inloggen op het apparaat via een printerstuurprogramma.

Indien Basisverificatie, Windows verificatie, LDAP verificatie of Integatieserver verificatie actief is, geef dan coderingsinstellingen op in de printereigenschappen van het printerstuurprogramma en geef dan een Log-in gebruikersnaam en Log-in wachtwoord op. Zie de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor verdere informatie.