Display

Op het display verschijnen de apparaatstatus, foutmeldingen en functiemenu's.

Belangrijk

De weergegeven functie-items dienen als selectietoetsen. U kunt een item selecteren of specificeren door er zachtjes op te drukken.

Selecteert of specificeert u een item op het scherm, dan wordt het als volgt gemarkeerd Schermafbeelding Bedieningspaneel. Toetsen die er als volgt Schermafbeelding Bedieningspaneel uitzien, kunt u niet gebruiken.

Het kopieerdisplay is als standaard scherm ingesteld wanneer het apparaat wordt aangezet.

Verwante onderwerpen

Eenvoudige weergave
Weergavetaal wijzigen