Ik wil bestemmingen registreren

Hier vindt u uitleg over de functies en procedures waarmee u bestemmingen eenvoudig kunt registreren.

Opmerking

Illustratie: Ik wil bestemmingen registreren

Het bedieningspaneel gebruiken om bestemmingen in het Adresboek te registreren

Zie de Faxhandleiding Illustratie geeft aan dat instructies op een cd-rom staan voor meer informatie.

Zie de Scannerhandleiding Illustratie geeft aan dat instructies op een cd-rom staan voor meer informatie.

Het gebruik van Web Image Monitor om bestemmingen vanaf een computer te registreren

Zie de Faxhandleiding Illustratie geeft aan dat instructies op een cd-rom staan voor meer informatie.

Downloaden van bestemmingen geregistreerd in het apparaat in de Bestemmingslijst van het LAN-fax-stuurprogramma

Zie de Faxhandleiding Illustratie geeft aan dat instructies op een cd-rom staan voor meer informatie.