Faxen verzenden en ontvangen zonder papier

U kunt faxberichten verzenden en ontvangen zonder ze af te drukken.

Ontvangst

U kunt ontvangen faxen elektronisch opslaan zonder ze op papier af te drukken.

Deze illustratie toont de papierloze ontvangst van een fax

Met Web Image Monitor kunt u documenten controleren, afdrukken, verwijderen, ophalen of downloaden met behulp van uw computer (ontvangen documenten opslaan).

Verwijzing

• Zie de Faxhandleiding Illustratie geeft aan dat instructies op een cd-rom staan.

Verzending

U kunt een fax vanuit uw computer verzenden via het netwerk (Ethernet of draadloos LAN) naar dit apparaat, welke het dan doorstuurt naar de fax via de telefoonverbinding (LAN-fax).

Deze illustratie toont papierloze faxverzending

• Om een fax te verzenden, selecteer dan Afdrukken vanuit de Windows-toepassing waarin u werkt, selecteer vervolgens LAN-fax als printer en geef de bestemming op.

• U kunt ook de verzonden afbeeldingsgegevens controleren.

Verwijzing

• Zie voor meer informatie over de apparaatinstellingen de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen Illustratie geeft aan dat instructies op een cd-rom staan.

• Zie voor meer informatie over het gebruik van de functie de Faxhandleiding Illustratie geeft aan dat instructies op een cd-rom staan.