Het scherm Installatie Aanvullend programma ongedaan maken

Dit deel geeft uitleg over de verschillende opties op het scherm Installatie Aanvullend programma ongedaan maken.

Met dit scherm kunt u de installatie van aanvullende programma's ongedaan maken.

Schermafbeelding van webbrowser (afbeelding met genummerde verklaringen)

1. [Terug]

Klik hierop om terug te keren naar het [Configuratie]-menu van Web Image Monitor.

2. [Installatie ongedaan maken]

Wanneer u op [Installatie ongedaan maken] klikt, dan zal de installatie van de uitgebreide eigenschappen die is geselecteerd in de Lijst Aanvullende programma's, ongedaan gemaakt worden.

3. Lijst Aanvullende programma's weergeven

Toont de status van een aanvullend programma.

Selectie

Klik op de radioknop(pen) van het aanvullende programma waarvan u de instalatie ongedaan wilt maken en klik dan op [Installatie ongdaan maken] om het verwijderingsproces te beginnen.

Naam Aanvullend programma

Toont de namen van aanvullende programma's.

Nr.

Toont de ID van elk aanvullend programma dat geïnstalleerd is.

Status

Toont de status van een aanvullend programma.

• Bezig met Startup

Aanvullende programma's worden ingeschakeld.

• Stoppen

Aanvullende programma's worden uitgeschakeld.

• Uitstellen

Aanvullende programma's zijn geactiveerd, maar bevinden zich in de standby-modus. U moet opnieuw opstarten voordat u deze nieuwe eigenschappen kunt gebruiken.

Beschrijving

Toont korte samenvattingen van het aanvullende programma.

Versie

Toont de versies van het aanvullende programma.