Üstbilgiyi atla
 

Yığın, SADF

Bu bölüm eğer birden fazla yığın halinde çok sayıda orijinali taramak ve bunları tek iş olarak göndermek isterseniz yapmanız gereken ayarları açıklamaktadır.

Toplu

Eğer [Yığın]'ı seçerseniz, ilave orijinalleri yerleştirdiğinizde ve [Başlat] tuşuna bastığınızda tarama başlar. Orijinallerin tamamı tarandığında, [Diyez] tuşuna basın. Eğer [Yığın]'ı seçerseniz, varsayılan ayarlar ne olursa olsun, makine ilave orijinaller yerleştirilinceye kadar bekler.

SADF

Eğer [SADF] seçilirse, tarama işlemi ADF içine ilave orijinalleri yerleştirir yerleştirmez başlar. İlave orijinaller için beklerken makinenin hangi işlemi gerçekleştireceğini [Tarayıcı Özellikleri] altındaki [Sonraki Orijinaller için bekleme Süresi: SADF] bölümünde seçin. [Sonraki Orijinaller için bekleme Süresi: SADF] hakkında ayrıntılar için, bkz Tarama Ayarları.

1[Orij. Besleme Tipi] tuşuna basın.

2[Yığın] ya da [SADF] modunu seçin.

İşlem paneli ekran çizimi

3[OK] öğesine basın.

Not

  • Eğer [SADF] seçilirse, tarama işlemi ADF içine ilave orijinalleri yerleştirir yerleştirmez başlar. Ancak, aşağıdaki durumlarda, ilave orijinalleri taramayı başlatmak için [Başla] tuşuna basmalısınız.

    • Şaryo camını kullanarak diğer orijinalleri taradıktan sonra

    • Diğer orijinalleri beklerken ayarları değiştirdikten sonra

    • ADF'yi açtıktan/kapadıktan sonra

  • Prosedürler hakkında ayrıntılar için, bkz Orijinallerin Çoklu Sayfalarının Tek Dosya olarak Taranması.