Vynechat záhlaví
 

Skenování více stran originálu jako jeden soubor

V této části je vysvětlen postup pro odesílání více originálů jako vícestránkového souboru nebo jejich uložení jako jednoho uloženého souboru.

Důležité

  • Pro odeslání více originálů jako vícestránkového souboru vyberte v položce [Odeslat typ/název souboru] jako typ souboru vícestránkový soubor. Podrobnosti naleznete v části "Určování typu souboru".

1Stiskněte [Typ podávání orig.].

2Zvolte [Dávka] nebo [SADF].

Pokud chcete originály skenovat pomocí expozičního skla, zvolte [Dávka]. Chcete-li skenovat originály pomocí ADF, zvolte [SADF]. Podrobnosti o položkách [Dávka] a [SADF] naleznete v části "Dávka, SADF".

Ilustrace displeje ovládacího panelu

3Stiskněte [OK].

4Vložte originály.

5Proveďte nastavení pro odesílání nebo ukládání.

6Stiskněte tlačítko [Start], chcete-li skenovat originály.

Vyberete-li [Dávka], vložte další originály a poté stiskněte [Start].

Vyberete-li [SADF], skenování začne automaticky, jakmile vložíte další originály. Po naskenování originálů umístěte další originály.

Dokud nejsou naskenovány všechny originály, opakujte postup.

7Po naskenování všech originálů stiskněte tlačítko [Mřížka].

Začne ukládání nebo přenos.

Upozornění

  • Vyberete-li [Dávka], originály mohou být skenovány s použitím ADF.

  • Jsou-li originály skenovány s expozičního skla, v závislosti na nastavení [Čas čekání na další orig.: Expoziční sklo] v nabídce [Funkce skeneru] může zařízení čekat na další originály, i když volba [Dávka] není zvolena jako [Typ podávání originálu]. Podrobné informace o položkách [Čas čekání na další orig.: expoziční sklo] naleznete v části "Nastavení snímání".

  • Pokud v časti [Funkce skeneru] je položka [Nastavit dobu čekání] nastavena pro [Čas čekání na další orig.: Expoziční sklo] nebo [Čas čekání na další orig.: SADF], vložte další originály než uplyne tento nastavený čas. Pokud doba (odpočítání) uplyne, přenos nebo ukládání začne automaticky. Pro začátek přenosu nebo ukládání před uplynutím doby odpočítávání stiskněte tlačítko [Mřížka]. Odpočítávání je zrušeno pokud je mezitím Nastavení skenování nebo jiné nastavení změněno. Vložte další originály, a potom stiskněte tlačítko [Start]. Zařízení naskenuje vložené originály a čas odpočítávání je opět obnoven. Podrobné informace o položkách [Čas čekání na další orig.: expoziční sklo] a [Čas čekání na další orig.: SADF], naleznete v části "Nastavení snímání".

  • Vyberete-li [SADF], zapne se skenování z expozičního skla po skenování z ADF. Pokud k tomu dojde, stiskněte tlačítko [Start] pro spuštění skenování.