Vynechat záhlaví
 

Potvrzení/tisk/mazání přijatých a uložených dokumentů

Můžete tisknout dokumenty, které byly přijaty a uloženy na pevný disk. Můžete také nepotřebné dokumenty mazat.

Ilustrace přijatých a uložených dokumentů

Důležité

  • Před použitím této funkce proveďte nastavení pro přijaté a uložené dokumenty v položce „Nastavení souboru příjmu“ v nabídce Uživ. nástr. faxu. Podrobnosti o tomto nastavení viz „Nastavení souboru příjmu“.

Upozornění

  • Pokud jste zvolili možnost ukládání přijatých dokumentů a zadali adresu elektronické pošty pro upozornění o přijetí, upozornění o přijetí faxu lze na tuto adresu zaslat.

  • Informace o maximálním počtu přijatých dokumentů, které lze uložit na pevný disk zařízení, najdete v části "Maximální hodnoty".

  • Přijaté a uložené dokumenty můžete zobrazit a vytisknout pomocí aplikace Web Image Monitor. Podrobnosti viz „Prohlížení faxu pomocí webového prohlížeče“.

  • Úkony prováděné na ovládacím panelu, např. tisk a mazání přijatých souborů, mohou být zakázány. Pro tuto možnost zvolte "On" (Zap.) v Uživatelských parametrech (přepínač 10, bit 0) v Nastavení parametrů. Po tomto nastavení nebude již volba "Tisk / Smazání ulož.soub.příjmu " na displeji zobrazena, a k souborům uloženým na zařízení nelze pomocí ovládacího panelu přistupovat. Pro podrobnosti viz "Nastavení parametrů".

  • Je-li na zařízení nastaveno ověřování uživatele, možnost „Tisk/Smazat uložené soubory příjmu“ se zobrazí jen v případě, že právě přihlášený uživatel byl konfigurován k těmto funkcím příkazem „Nastavení uživatele uložených souborů příjmu“ v nabídce Funkce faxu zařízení. Podrobnosti o těchto nastaveních viz “Uživ. nastavení příjmu uložených souborů”.