Vynechat záhlaví
 

Příjem do paměti

Zařízení před vytištěním faxu vyčká, dokud do paměti nebudou přijaty všechny strany dokumentu.

Ilustrace Příjmu do paměti

Důležité

  • Pokud dojde k výpadku energie (hlavní spínač je vypnut) nebo pokud je zařízení odpojeno na přibližně jednu hodinu, budou všechny dokumenty z paměti vymazány. Jakmile dojde k zapnutí hlavního spínače, vytiskne se hlášení o výpadku napájení, pomocí kterého můžete zkontrolovat seznam smazaných souborů. Pouhým vypnutím napájení stisknutím provozního spínače nedojde ke smazání uložených dokumentů. Viz „Vypnutí hlavního napájení v případě výpadku napájení”, Odstraňování problémů.

  • Zařízení nemusí být schopno přijmout velké množství dokumentů nebo dokumenty s velkým objemem dat. V takovém případě vám doporučujeme nastavit "Počet kopií souboru příjmu" na "1" a deaktivovat "Kombinovat dva originálu" nebo "Oboustranný tisk". Případně můžete nainstalovat doplňkovou rozšiřující paměť.

  • Pokud zařízení nemá dostatek volné paměti, nemusí přijmout faxové dokumenty.

  • Jestliže během příjmu do paměti klesne velikost volné paměti na hodnotu 0%, není další příjem možný a probíhající komunikace se ukončí.

Upozornění

  • Příjem se provádí vždy jako Okamžitý příjem, pokud ovšem není položka "Kombinace 2 originálů" nebo [Oboustranný tisk] nastavena na "Zapnuto" nebo položka [Počet výtisků soub. příjmu] nastavena na hodnotu "2" nebo vyšší - v takovém případě zařízení přepne na Příjem do paměti.

  • Pokud jste v nabídce Uživ. nástr. faxu v položce Nastavení souboru příjmu zvolili Uložit, přijatý dokument se uloží na pevný disk a nevytiskne se. Tyto dokumenty můžete podle potřeby vytisknout pomocí příslušných funkcí zařízení nebo připojeného počítače.