Vynechat záhlaví
 

Vysílání do e-mailu

Toto zařízení používá funkci faxu pro odesílání naskenovaných dokumentů přes síť do počítačů.

Zadejte e-mailovou adresu počítače.

Jeden dokument lze odesílat do e-mailu, do složky, jako fax, IP-fax a Internet-fax zároveň. Pokud zvolíte faxové číslo příjemce (číslo jeho faxového zařízení) a zároveň cílovou složku na vašem počítači, můžete si odeslaný dokument prohlédnout na vašem počítači.

Při odesílání do e-mailu/složky můžete vybrat jako typ souboru odesílaného dokumentu PDF nebo TIFF.

Ilustrace Vysílání do e-mailu

Důležité

  • Abyste mohli odesílat do e-mailu, toto zařízení musí být připojené do sítě LAN a musí být správně nastaveno v nabídce "Systémová nast.".

  • Můžete také zadat e-mailovou adresu jiného zařízení, které podporuje Internet fax. V takovém případě zvolte jako formát souboru možnost TIFF. V závislosti na modelu zařízení příjemce nemusí být přijaty soubory PDF.

  • Chcete-li odesílat e-mailové dokumenty, v nabídce Uživ. nástr. faxu nastavte [Nastavení e-mailu] v položce Výchozí nastavení na [Zapnuto]. Viz „Výchozí nastavení“.

  • Chcete-li použít e-mailovou adresu zaregistrovanou v Adresáři jako cíl e-mailu, pro [Cíl e-mailu / Internet-faxu] zadejte položku „Použít e-mail. adresu pro“. Stejný postup použijte pro e-mailové adresy registrované ve skupinových cílech Adresáře.

Upozornění

  • Černobílé obrazy jsou odesílány stejným způsobem jako probíhá vysílání standardního faxu.

  • Tato funkce podporuje adresy IPv4 a IPv6.