Vynechat záhlaví
 

Režimy vysílání

Existují dva typy vysílání: Vysílání z paměti a Okamžité vysílání.

Důležité

  • Při odesílání důležitých dokumentů doporučujeme nejprve příjemcům zavolat a ověřit si správnost a připravenost přenosu.

Vysílání z paměti

Vysílání se zahájí automaticky po nahrání originálu do paměti. Toto je vhodný způsob pro případ, kdy spěcháte a chcete si originál ihned odnést s sebou. Stejný originál můžete zároveň odeslat několika příjemcům (rozesílání). Pro podrobnosti o rozesílání a paralelním vysílání z paměti viz "Paralelní vysílání z paměti" a "Pořadí rozesílání".

Ilustrace vysílání z paměti

Okamžité vysílání

Okamžitě je vytočeno číslo příjemce a během skenování originálu je fax odesílán. Toto je vhodný způsob pro případ, kdy chcete originál rychle odeslat, anebo pokud si chcete ověřit příjemce, kterému dokument odesíláte. Když používáte tento typ vysílání, originál není uložen v paměti. Můžete zvolit pouze jednu adresu (příjemce).

Ilustrace okamžitého vysílání

Za normálních okolností je zařízení v režimu vysílání z paměti. Chcete-li režim přepnout na režim okamžitého vysílání, stiskněte tlačítko [Okamž. v.].

Ilustrace displeje ovládacího panelu

Upozornění

  • Můžete nastavit, zda se má zařízení bezprostředně po zapnutí napájení nebo stisknutí tlačítka [Zrušit režimy] přepnout do režimu Vysílání z paměti nebo do režimu Okamžité vysílání. Viz „Změna výchozích funkcí úvodního displeje faxu“.