Hukkavärisäiliön vaihtaminen

VAROITUS

• Älä polta vuotanutta tai käytettyä väriainetta. Väriainepöly saattaa syttyä avotulen läheisyydessä.

• Odota vähintään 30 minuuttia pistokkeen irrottamisen jälkeen, ennen kuin poistat siirtoyksikön.

• Älä polta käytettyä väriainetta tai väriainesäiliöitä. Väriainepöly saattaa syttyä avotulen läheisyydessä. Hävitä käytetyt väriainesäiliöt paikallisten määräysten mukaisesti.

• Pidä laitteen mukana toimitetut polyteenimateriaalit (pussit, käsineet ym.) aina poissa pikkulasten ulottuvilta. Jos polyteenimateriaali tukkii nenän tai suun, se voi aiheuttaa tukehtumisen.

TÄRKEÄÄ

• Laitteen sisus kuumenee. Älä kosketa osia, joissa on merkintä ”” (osoittaa kuumaa pintaa).

• Pidä väriaine (käytetty tai käyttämätön) ja väriainesäiliöt poissa lasten ulottuvilta.

Näytön ilmoitukset

• Vaihda hukkavärisäiliö, kun seuraava ilmoitus näkyy näytössä:

”Hukkavärisäiliö loppu”

• Valmistele hukkavärisäiliö, kun seuraava ilmoitus näkyy näytössä:

”Hukkavärisäiliö lopuillaan”

Tärkeää

• Hukkavärisäiliöitä ei voi käyttää uudelleen.

• Suosittelemme hankkimaan varastoon ylimääräisiä hukkavärisäiliöitä vaihdon helpottamiseksi.

• Kun poistat hukkavärisäiliön, varo kallistamasta sitä.

• Varmista, että siirtoyksikkö on asennettu. Jos siirtoyksikköä ei ole asennettu, asenna se ennen virran kytkemistä.

• Noudata hukkavärisäiliöiden kierrätysohjelmaa, jossa käytetyt hukkavärisäiliöt kerätään kierrätystä varten.

• Ennen kuin poistat hukkavärisäiliön laitteesta, levitä ympärille paperia tai muuta suojamateriaalia, joka estää väriainetta sotkemasta työskentelyaluetta.

1Vedä etukannen avausvipua ja laske etukantta varovasti.

image

2Siirrä etukannen molempia vihreitä vipuja.

image

3Pidä kiinni siirtoyksikön molempien päiden vihreistä kielekkeistä, kallista yksikköä taaksepäin ja nosta se ylös.

image

4Pidä kiinni hukkavärisäiliön keskeltä ja nosta se varovasti osittain ulos kallistamatta sitä.

image

5Vedä hukkavärisäiliö puolittain ulos, tartu säiliöön tukevasti ja vedä se suoraan ulos.

image

image

Älä nosta säiliötä vetäessäsi sitä ulos, jotta hukkavärisäiliö ei kosketa siirtoyksikön osaa (valkoinen alue alla olevassa kuvassa).

image

6Sulje säiliön korkki.

image

image

7Pidä kiinni uuden hukkavärisäiliön keskeltä ja aseta se varovasti puolittain laitteen sisään.

Jätä säiliön korkki auki.

image

Älä nosta säiliötä asettaessasi sitä, jotta hukkavärisäiliö ei kosketa siirtoyksikön osaa (valkoinen alue alla olevassa kuvassa).

image

8Työnnä hukkavärisäiliötä, kunnes se napsahtaa paikalleen.

Työnnä vihreä osa kokonaan sisään.

image

9Aseta siirtoyksikkö alas etukannen päälle.

image

10Työnnä siirtoyksikkö ohjauskiskoja pitkin laitteen sisään. Kun se pysähtyy, paina vihreää PUSH-merkkiä, kunnes yksikkö napsahtaa paikalleen.

image

11Työnnä etukantta varovasti ylöspäin molemmin käsin, kunnes se sulkeutuu.

image

Huom.

• Kun suljet etukannen, paina kannen yläosaa voimakkaasti.

• Noudata hukkavärisäiliöiden kierrätysohjelmaa, jossa käytetyt hukkavärisäiliöt kerätään käsittelyä varten. Kysy lisätietoja myynti- tai huoltoedustajalta.