Verkon tilan tarkistaminen

Tarkista verkon tiedot avaamalla verkkoasetusten sivun [Verkon tila] -välilehti.

image

Yleinen tila

Kohta

Kuvaus

Yhteyden tila

Näyttää verkkoyhteyden tyypin ja nopeuden.

IPP Tulostimen nimi

Näyttää nimen, jolla laite tunnistetaan verkossa.

Verkon versio

Näyttää laitteen verkkomoduulin version (osa laitteen laiteohjelmistoa).

MAC-osoite

Näyttää laitteen MAC-osoitteen.

TCP/IP:n tila

Kohta

Kuvaus

DHCP

Valitse, pitäisikö laitteen vastaanottaa automaattisesti dynaaminen IP-osoite käyttäen DHCP:tä. Valitsemalla [Ota käyttöön] voit käyttää DHCP:tä. Kun se on käytössä, alla olevia kohtia ei voida konfiguroida.

IP-osoite

Anna laitteen IP-osoite.

Aliverkon peite

Anna verkon aliverkon peite.

Yhdyskäytävä

Anna verkon yhdyskäytävän IP-osoite.

NetBIOS ennen TCP:tä

Kohta

Kuvaus

Tila

Näyttää, onko NetBIOS-protokolla aktiivinen.

Tietokoneen nimi

Anna NetBIOS-verkossa näytettävä laitteen nimi. Voi sisältää enintään 15 merkkiä.

Työryhmänimi

Anna työryhmä, johon laite tulee kuulumaan. Voi sisältää enintään 15 merkkiä.