Kaiuttimen äänenvoimakkuuden määrittäminen

Määritä kaiuttimen äänenvoimakkuusasetukset valitsemalla laiteasetusten sivulta [Kaiuttimen äänenvoim] -välilehti.

image

Kaiuttimen äänenvoim

Kohta

Kuvaus

Näppäinäänten voim.

Valitse painiketta painettaessa kuuluvan piippausäänen voimakkuus (0 (ei ääntä) - 3).

Soiton voimakkuus

Valitse puhelua vastaanotettaessa kuuluvan soittoäänen voimakkuus (0 (ei ääntä) - 3).

Linjamon. voim.

Valitse kaiuttimesta kuuluvan äänen voimakkuus kaiutintilassa (0 (ei ääntä) - 3).

Työn lopetusäänen voim.

Valitse työn valmistuessa kuuluvan merkkiäänen voimakkuus (0 (ei ääntä) - 3).

Työvirheäänen voim.

Valitse työvirheen tapahtuessa kuuluvan piippausäänen voimakkuus (0 (ei ääntä) - 3).

Hälytysäänen voim.

Valitse lähetysvirheen tai muun ongelman esiintyessä kuuluvan hälytyksen äänenvoimakkuus (0 (ei ääntä) - 3).