PDL-asetusten muuttaminen

Esimerkkinä käytetään kaksipuolisen tulostuksen asetuksen muuttamista.

1Paina [Käyttäjän työkaluissa] -painiketta.

image

2Valitse [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] -painikkeilla [PDL-asetukset] ja paina sitten [OK] -painiketta.

Valikko
PDL-asetukset

3Valitse [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] -painikkeilla [Järjestelmä] ja paina sitten [OK] -painiketta.

PDL-asetukset
Järjestelmä

4Valitse [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] -painikkeilla [Kaksipuoleinen] ja paina sitten [OK] -painiketta.

Järjestelmä
Kaksipuoleinen

5Valitse [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] -painikkeilla [Pois], [Pitkä sivu] tai [Lyhyt sivu] ja paina sitten [OK] -painiketta.

Kaksipuoleinen
          Pois *

Uusi asetus on merkitty ”Asteriski”-merkillä osoituksena siitä, että asetusta on muutettu.

6Vahvista kulloinenkin asetus ja paina sitten [image] -painiketta.

7Palaa aloitusnäyttöön painamalla [Tyhjennys/Pysäytys] -painiketta.

Huom.

• Voit siirtyä valikon edelliselle tasolle painamalla [image] -painiketta.