Hallinta-asetusten muuttaminen

Esimerkkinä käytetään virran kytkennän jälkeisen käynnistymistilan muuttamista.

1Paina [Käyttäjän työkaluissa] -painiketta.

image

2Valitse painikkeita [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] painamalla [Hallinta-asetukset] ja paina sitten [OK] -painiketta.

Valikko
Hallinta-asetuks

3Jos näkyviin tulee pyyntö antaa salasana, kirjoita salasana numeronäppäimillä ja paina sitten [OK] -painiketta.

4Valitse [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] -painikkeilla [Oletustila] ja paina sitten [OK] -painiketta.

Hallinta-asetuks
Oletustila

5Valitse [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] -painikkeilla [KOPIO] tai [Fax] ja paina sitten [OK] -painiketta.

Oletustila
           Fax *

Uusi asetus on merkitty ”Asteriski”-merkillä osoituksena siitä, että asetusta on muutettu.

6Vahvista asetus ja paina sitten [image] -painiketta.

7Palaa aloitusnäyttöön painamalla [Tyhjennys/Pysäytys] -painiketta.

Huom.

• Salasanan [Hallinta-asetukset]-valikkoa varten voi määrittää kohdassa [Hallintaval.lukitus].

• Voit siirtyä valikon edelliselle tasolle painamalla [image] -painiketta.