Raporttityypit

Tärkeää

• Kaikkia kohtia ei ole kaikissa laitemalleissa.

Konfigurointisivu

Tällä tulostetaan laitetta koskevaa yleistä tietoa ja kulloisetkin konfiguroinnit.

Aktivit.raportti

Tällä tulostetaan viimeisten 100 faksityön lähetys- ja vastaanottoraportti.

Muistiluettelo

Tällä tulostetaan luettelo laitteen muistissa olevista faksitöistä, joita ei ole lähetetty.

Pikavalintaluettelo

Tällä tulostetaan luettelo skannauksen ja faksauksen pikavalintamerkinnöistä.

Lyhytvalintaluettelo

Tällä tulostetaan luettelo lyhytvalinnoista.

• Ei laj.

Tällä tulostetaan luettelo, jossa tiedot on lajiteltu lyhytvalinnan rekisteröintinumeron mukaan.

• Nimen mukaan

Tällä tulostetaan luettelo, jossa tiedot on lajiteltu nimen mukaan.

Skannaushakemistoluettelo

Tällä tulostetaan luettelo skannauskohteista.

Skannauslähetysloki

Tällä tulostetaan skannauksen lähetysraportti.

Huoltosivu

Tällä tulostetaan huoltosivu.