Verkkoasetusten parametrit

Tässä osassa kuvataan verkkoasetusten parametrit.

Ethernet

• MAC

Näyttää laitteen MAC-osoitteen.

• Yhteystila

Näyttää valitun Ethernet-nopeusasetuksen.

• 100M Full Duplex

• 100M Half Duplex

• 10M Full Duplex

• 10M Half Duplex

• Yhteysasetus

Tällä määritetään Ethernet-tiedonsiirron nopeus. Valitse verkkoympäristöäsi vastaava nopeus.

Useimmissa verkoissa oletusasetus on paras valinta.

Oletus: [Automaattinen]

• Automaattinen

• 100M Full Dup

• 100M Half Dup

• 10M Full Dup

• 10M Half Dup

IP-asetukset

• DHCP käytössä

Tällä asetetaan laite vastaanottamaan IP-osoite, aliverkon peite ja oletusyhdyskäytävän osoite automaattisesti DHCP-palvelimesta.

Kun DHCP on käytössä, IP-osoitetta, aliverkon peitettä tai oletusyhdyskäytävän osoitetta ei voida määrittää manuaalisesti.

Oletus: [Päällä]

• Päällä

• Pois

• IP-osoite

Tällä määritetään laitteen IP-osoite, kun DHCP ei ole käytössä.

Tarkista tämän valikon avulla kulloinenkin IP-osoite, kun DHCP on käytössä.

Oletus: 192.0.0.192

• Aliverkon peite

Tällä määritetään laitteen aliverkon peite, kun DHCP ei ole käytössä.

Tarkista tämän valikon avulla kulloinenkin aliverkon peite, kun DHCP on käytössä.

Oletus: 255.255.255.0

• Yhdysk.

Tällä määritetään laitteen oletusyhdyskäytävän osoite, kun DHCP ei ole käytössä.

Tarkista tämän valikon avulla kulloinenkin oletusyhdyskäytävän osoite, kun DHCP on käytössä.

Oletus: 192.0.0.192

• IP-lähde

Näyttää IP-osoitteen hankintatavan.

Oletus: [Oletus-IP]

• DHCP

• AUTO-IP

• Manuaalinen

• Oletus-IP