Laiteasetusten parametrit

Tässä osassa kuvataan laiteasetusten parametrit.

Tärkeää

• Kaikkia kohtia ei ole kaikissa laitemalleissa.

Kaiutin: voimakkuus

Tällä määritetään laitteen tuottamien äänten äänenvoimakkuus.

Oletus: 1 [Näpp.äänenvoim.], 2 muut parametrit.

• Näpp.äänenvoim.

Tällä määritetään painiketta painettaessa kuuluvan piippausäänen voimakkuus.

• 0(Pois)

• 1

• 2

• 3

• Soiton voimakkuus

Tällä määritetään soittoäänen voimakkuus vastaanotettaessa puhelu.

• 0(Pois)

• 1

• 2

• 3

• Linjatunn. voim.

Tällä määritetään kaiuttimesta kuuluvan äänen voimakkuus kaiutintilassa.

• 0(Pois)

• 1

• 2

• 3

• Työnloppuäänen voim.

Tällä määritetään työn valmistuessa kuuluvan merkkiäänen voimakkuus.

• 0(Pois)

• 1

• 2

• 3

• Työvirheäänen voim.

Tällä määritetään työvirheen tapahtuessa kuuluvan piippausäänen voimakkuus.

• 0(Pois)

• 1

• 2

• 3

• Hälytysäänen voim.

Tällä määritetään lähetysvirheen tai muun ongelman esiintyessä kuuluvan hälytyksen äänenvoimakkuus.

• 0(Pois)

• 1

• 2

• 3

Paperiasetukset

• Paperityyppi

Tällä määritetään kunkin kasetin paperityyppi.

Kasetin 2 asetus on valittavissa vain, kun kasetti on asennettu.

Kaikkien kasettien oletus: [Tavallinen]

• Kasetti1: paperi

Ohut paperi(60-75g/m2), Tavallinen, Tavallinen (90-105 g/m2), Kierrätys, Väri, Kirjelomake, Esipainettu, Rei'itetty, Tarra-arkki, Asiakirjapaperi, Kartonki, Kirjekuori, Paksu paperi(105-160 g/m2)

• Kasetti2: paperi

Ohut paperi(60-75g/m2), Tavallinen, Tavallinen (90-105 g/m2), Kierrätys, Väri, Kirjelomake, Esipainettu, Rei'itetty

• Ohisyöttötaso

Ohut paperi(60-75g/m2), Tavallinen, Tavallinen (90-105 g/m2), Kierrätys, Väri, Kirjelomake, Rei'itetty, Tarra-arkki, Asiakirjapaperi, Kartonki, Kirjekuori, Paksu paperi(105-160 g/m2)

• Paperikoko

Tällä määritetään kunkin kasetin paperikoko.

Kaikkien kasettien oletus: image [Letter], image [A4]

• Kasetti1

A4, B5 JIS, A5, B6-S, A6, Legal, Letter, Puoli-Letter-S, Executive, 8×13, 8,5×13, Folio, 16K, Com 10, Monarch, C5, C6, DL, Oma

• Kasetti2

A4, Letter

• Ohisyöttötaso

A4, B5 JIS, A5, B6-S, A6, Legal, Letter, Puoli-Letter-S, Executive, 8×13, 8,5×13, Folio, 16K, Com 10, Monarch, C5, C6, DL, Oma

I/O-aikakatkaisu

• USB

Määrittää, kuinka monta sekuntia kone odottaa tulostustietoja, jos tietojen lähetys tietokoneelta USB:n kautta keskeytyy. Jos kone ei vastaanota enempää tietoja tässä määritettynä aikana, kone tulostaa vain vastaanottamansa tiedot. Jos muista porteista kulkeva tieto keskeyttää tiedonsiirron usein, pidennä aikakatkaisuaikaa.

Oletus: 60 sekuntia

• 15 Sek

• 60 Sek

• 300 Sek

• Verkko

Määrittää, kuinka monta sekuntia kone odottaa tulostustietoja, jos tietojen lähetys tietokoneelta verkon kautta keskeytyy. Jos kone ei vastaanota enempää tietoja tässä määritettynä aikana, kone tulostaa vain vastaanottamansa tiedot. Jos muista porteista kulkeva tieto keskeyttää tiedonsiirron usein, pidennä aikakatkaisuaikaa.

Oletus: 60 sekuntia

• 15 Sek

• 60 Sek

• 300 Sek

• Salattu tulostus

Määrittää, kuinka monta sekuntia laite säilyttää uutta Salattu tulostus -tiedostoa, kun laitteeseen ei voi tallentaa enempää Salattu tulostus -tiedostoja. Tänä aikana voit tulostaa tai poistaa uuden Salattu tulostus -tiedoston. Voit myös tulostaa tai poistaa jonkin aiemmin tallennetuista Salattu tulostus -tiedostoista, jotta voit tallentaa uuden tiedoston laitteeseen.

Oletus: 60 sekuntia

• 0-300 sekuntia 1 sekunnin välein

• Estä käyttäjä

Määrittää, kuinka monta sekuntia käyttäjä pysyy todennettuna paperin tulostuksen jälkeen kopioitaessa valotuslasilta. Todennus vanhenee automaattisesti heti, kun kopiointi syöttölaitteesta, faksin lähetys tai skannaus ohjauspaneelista on valmis.

Asetus on käytettävissä vain, kun käyttäjätoimintojen rajoitus on otettu käyttöön Web Image Monitorissa.

Oletus: 30 sekuntia

• 5-60 sekuntia 1 sekunnin välein

Jatka autom

Tällä valinnalla asetetaan laite jättämään paperikoon tai -tyypin virhe huomiotta ja jatkamaan tulostamista. Tulostus keskeytyy, kun virhe havaitaan, ja se alkaa uudelleen kymmenen sekunnin kuluttua.

Oletus: [Pois]

• Päällä

• Pois

Värinsäästötila

Tällä määritetään laite tulostamaan pienemmällä määrällä väriainetta.

Oletus: [Pois]

• Päällä

• Pois

Tarviketietoa

Näyttää tietoja kulutustarvikkeista.

• Väriaine

Näyttää jäljellä olevan väriaineen määrän.

• Mustan ikä

imageimageimageimageimage (uusi), imageimageimageimageimage, imageimageimageimageimage, imageimageimageimageimage, imageimageimageimageimage, imageimageimageimageimage (vaihdettava)

• Magentan ikä

imageimageimageimageimage (uusi), imageimageimageimageimage, imageimageimageimageimage, imageimageimageimageimage, imageimageimageimageimage, imageimageimageimageimage (vaihdettava)

• Keltaisen ikä

imageimageimageimageimage (uusi), imageimageimageimageimage, imageimageimageimageimage, imageimageimageimageimage, imageimageimageimageimage, imageimageimageimageimage (vaihdettava)

• Syaanin ikä

imageimageimageimageimage (uusi), imageimageimageimageimage, imageimageimageimageimage, imageimageimageimageimage, imageimageimageimageimage, imageimageimageimageimage (vaihdettava)

• Hukkavärisäiliö

• Hukkavärisäiliön käyttöaika

[Valmis]

Hukkavärisäiliö on käytettävissä.

[Lähes täynnä]

Hukkavärisäiliö on lähes täynnä, ja se on pian vaihdettava.

[Täynnä]

Hukkavärisäiliö on vaihdettava.

• Kiinnitysyksikkö

• Kiinnitysyksikön käyttöaika

Näyttää kiinnitysyksikön jäljellä olevan käyttöajan.

imageimageimageimageimage (uusi), imageimageimageimageimage, imageimageimageimageimage, imageimageimageimageimage, imageimageimageimageimage, imageimageimageimageimage (vaihdettava)

Skannerin vaunu

Palauttaa skannausyksikön laitteen sisällä alkuperäiseen paikkaansa. Palauta yksikkö alkuperäiseen paikkaansa tällä toiminnolla ennen laitteen kuljettamista.

• Lukitukseen

• [Ei suoriteta]

Siirtyy valikon edelliselle tasolle palauttamatta skannausyksikköä alkuperäiseen paikkaansa.

• [Suoritetaan]

Palauttaa skannausyksikön alkuperäiseen paikkaansa.

Suuri kosteuspitoisuus

Tällä määritetään laite tuottamaan tasalaatuisia tulosteita myös kosteuden ollessa suuri.

Oletus: [Pois]

• Pois

• tila 1

Valitse tämä tila, jos tulosteet ovat epäselviä.

• tila 2

Valitse tämä tila, jos tulosteet ovat käpristyneitä ja/tai epäselviä. Huomaa, että jos valitset tämän tilan, ensimmäisen tulosteen valmistuminen kestää kauemmin kuin sitä seuraavien tulosteiden.

• tila 3

Valitse tämä tila, jos tulosteet ovat edelleen käpristyneitä ja/tai epäselviä, vaikka ne tulostetaan asetuksella [tila 2]. Huomaa, että tätä tilaa käytettäessä ensimmäisen tulosteen tulostaminen kestää kauemmin kuin asetuksella [tila 2].

Värin kohdistus

Säätää värintallennusta tarpeen mukaan. (Kone suorittaa säädön yleensä automaattisesti.)

• [Ei suoriteta]

Palaa valikkopuun edelliselle tasolle säätämättä värintallennusta.

• [Suoritetaan]

Suorittaa värintallennuksen säädön.

SH puhdistus

Määrittää, että kone suorittaa sisäosien puhdistuksen säännöllisin väliajoin. Koneesta saattaa kuulua ääntä puhdistuksen aikana. Ääni ei ole merkki viasta.

Oletus: [Päällä]

• Päällä

• Pois