Peruskäyttö valikkonäytössä

Tässä osassa kuvataan perusmenettely, jolla laitteen asetuksia määritetään ja muutetaan.

Jos haluat määrittää laitteen järjestelmäasetukset, paina [Käyttäjän työkaluissa] -painiketta. Jos haluat määrittää laitteen nykyisen käyttötilan asetukset, paina mitä tahansa valikkopainiketta.

Esimerkkinä käytetään kopiolaadun asetuksen muuttamista.

1Paina [Kopio] -painiketta.

image

2Paina jotain valikkopainiketta.

image

3Valitse [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] -painikkeilla [Laatu] ja paina sitten [OK] -painiketta.

Kopioasetukset
Laatu

4Valitse [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] -painikkeilla alkuperäisen asiakirjan tyyppi ja paina sitten [OK] -painiketta.

Laatu
        Teksti *

Uusi asetus on merkitty ”Asteriski” -merkillä osoituksena siitä, että asetusta on muutettu.

5Vahvista asetus ja paina sitten [image] -painiketta.

6Palaa aloitusnäyttöön painamalla [Tyhjennys/Pysäytys] -painiketta.

Huom.

• Voit siirtyä valikon edelliselle tasolle painamalla [image] -painiketta.