Ryhmien muokkaaminen

Tässä osassa kuvataan, miten tallennettuja ryhmiä muokataan.

1Avaa LAN-faksin osoitekirja, valitse haluamasi ryhmä [Käyttäjälista]-kohdasta ja valitse sitten [Muokkaa].

image

2Valitse [Käyttäjälista]-kohdasta ryhmä, johon haluat lisätä kohteen, ja valitse sitten [Lisää].

3Jos haluat poistaa kohteen ryhmästä, valitse haluamasi kohde [Ryhmän jäsenet] -kohdasta ja valitse sitten [Poista listalta].

4Napsauta [OK].

Huom.

• Näkyviin tulee ilmoitus, jos määrittämäsi nimi on jo LAN-faksin osoitekirjassa. Valitse [OK] ja tallenna ryhmä toisella nimellä.