Tarkkuuden määrittäminen

Tässä osassa kuvataan, miten nykyisen työn skannaustarkkuus määritetään.

Tarkkuusasetuksia on kolme:

Vakio

Valitse tämä, kun alkuperäinen asiakirja on joko tulostettu tai koneella kirjoitettu asiakirja, jossa käytetään tavallisen kokoisia merkkejä.

Hieno

Valitse tämä, kun alkuperäinen asiakirja sisältää pientä kirjoitusta.

Valokuva

Valitse tämä, kun alkuperäisessä asiakirjassa on kuvia, esim. valokuvia tai varjostettuja piirroksia.

1Paina [Kuvalaatu] -painiketta.

image

2Valitse haluamasi tarkkuus painamalla [Kuvalaatu] -painiketta tai painikkeita [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina sitten [OK] -painiketta.

Huom.

• Hylkää nykyinen muutos ja palaa aloitusnäyttöön painamalla [image] -painiketta tai [Tyhjennys/Pysäytys] -painiketta.

• Muuttamalla laitteen [Tarkkuus]-oletusasetusta voit skannata aina tiettyä tarkkuustasoa käyttämällä.

• Työn tilapäiset asetukset poistetaan,

• jos mitään syötettä ei saada [Autom. poisto] -asetuksella määritetyn ajan kuluessa aloitusnäytön ollessa näkyvissä

• jos [Tyhjennys/Pysäytys] -painiketta painetaan aloitusnäytön ollessa näkyvissä

• jos laitteen tilaa muutetaan

• jos virta katkaistaan

• jos laitteen saman asetuksen oletusasetusta muutetaan.