Kohteen määrittäminen pikavalinnan avulla

Tässä osassa esitellään, miten lyhytvalinnaksi tallennettu kohde valitaan.

Kohteen voi valita kahdella tavalla:

Lyhytvalintanumeron syöttäminen

1Paina [Osoitekirja] -painiketta kaksi kertaa.

image

2Kirjoita lyhytvalinnan tallennettu numero (1 - 50) numeronäppäimillä ja paina sitten [OK] -painiketta.

image

Etsiminen lyhytvalinnan nimen mukaan

1Paina [Osoitekirja] -painiketta.

Voit selata osoitekirjaa painikkeilla [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin].

image

2Kirjoita haluamasi lyhytvalinnan nimen ensimmäiset merkit numeronäppäimillä.

Kunkin merkin kirjoittamisen jälkeen näyttöön tulevat merkkejä vastaavat nimet.

image

3Varmista, että haluamasi lyhytvalinta näkyy näytössä, ja paina sitten [OK] -painiketta.

Huom.

• Osoitekirjasta etsittäessä vain lyhytvalinnat löytyvät, pikavalinnat eivät.

• Tallennetut nimet ja faksinumerot voi nähdä tulostamalla raportin.