Asiakirjatyypin valitseminen alkuperäiskappaleen mukaan

Tässä osassa esitellään, miten valitaan paras asiakirjatyyppi skannattavaa alkuperäiskappaletta varten.

Asiakirjatyyppejä on kolme:

Teksti

Valitse tämä, kun alkuperäisessä on vain tekstiä eikä ollenkaan valo- tai muita kuvia.

Valokuva

Valitse tämä, jos alkuperäiskappale sisältää vain valokuvia tai muita kuvia. Käytä tätä asetusta seuraavan tyyppisten alkuperäisasiakirjojen kanssa:

• Valokuvat

• Sivut, joilla on pelkästään tai pääasiassa valokuvia tai muita kuvia, kuten aikakauslehtien sivut.

Seka.

Valitse tämä, kun alkuperäisasiakirjassa on sekä tekstiä että valokuvia tai muita kuvia.

1Paina [Kuvalaatu] -painiketta.

image

2Valitse haluamasi asiakirjatyyppi painamalla [Kuvalaatu] -painiketta tai painikkeita [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina sitten [OK] -painiketta.

Huom.

• Hylkää nykyinen muutos ja palaa aloitusnäyttöön painamalla [image] -painiketta tai [Tyhjennys/Pysäytys] -painiketta.

• Muuttamalla laitteen [Laatu]-oletusasetusta voit tehdä kopiot aina tiettyä asiakirjatyyppiä käyttämällä.

• Työn tilapäiset asetukset poistetaan,

• jos mitään syötettä ei saada [Autom. poisto] -asetuksella määritetyn ajan kuluessa aloitusnäytön ollessa näkyvissä

• jos [Tyhjennys/Pysäytys] -painiketta painetaan aloitusnäytön ollessa näkyvissä

• jos laitteen tilaa muutetaan

• jos virta katkaistaan

• jos laitteen saman asetuksen oletusasetusta muutetaan.