Salattu tulostus -tiedoston tallentaminen

Tässä osassa kuvataan, miten Salattu tulostus -tiedosto tallennetaan laitteeseen tulostinohjaimen avulla.

1Avaa haluamasi tiedosto tietokoneessa.

2Avaa tulostinohjaimen asetukset.

3Napsauta [Asetus]-välilehteä ja valitse [Salattu tulostus].

[Salasana:]- ja [Käyttäjätunnus:] -kentät aktivoituvat.

[Käyttäjätunnus:]- kentässä on tietokoneen käyttäjätilin käyttäjänimi tai edellisessä Salattu tulostus -työssä käyttämäsi käyttäjätunnus.

4Anna salasana (4 - 8 numeroa) ja käyttäjätunnus (enintään 9 aakkosnumeerista merkkiä) ja valitse [OK].

Käyttäjätunnusta käytetään Salattu tulostus -tiedoston tunnistamiseen laitteen ohjauspaneelissa.

5Valitse tulostuskomento.

Tulostustyö tallennetaan laitteeseen Salattu tulostus -tiedostona. Voit tulostaa tiedoston antamalla salasanan ohjauspaneelissa.

Huom.

• Salattu tulostus -tiedosto poistetaan laitteen muistista automaattisesti, kun se on tulostettu tai kun laitteen virta katkaistaan.

• Laitteeseen voidaan tallentaa enintään 5 työtä tai 5 Mt Salattu tulostus -tietoja kerrallaan.

• Vaikka koneeseen ei voisi tallentaa enempää Salattu tulostus -tiedostoja, laite pitää uuden Salattu tulostus -tiedoston [Laiteasetukset]-kohdan [Salattu tulostus] -asetuksessa määritetyn ajan ennen työn peruuttamista. Tänä aikana voit tulostaa tai poistaa uuden Salattu tulostus -tiedoston. Voit myös tulostaa tai poistaa jonkin aiemmin tallennetuista Salattu tulostus -tiedostoista, jotta voit tallentaa uuden tiedoston laitteeseen.

• Kun Salattu tulostus -työ peruuntuu, laite tallentaa peruutuksen lokiin. Lokin avulla voit selvittää, mitkä Salattu tulostus -työt on peruutettu.

Viite

• Lisätietoja [Salattu tulostus] -toiminnosta on kohdassa Laiteasetukset.