Windows

Tulostinasetukset voi määrittää erikseen tiettyä sovellusta varten.

Kun haluat määrittää tulostimen asetukset tiettyä sovellusta varten, avaa [Tulostusmääritykset]-valintaikkuna kyseisessä sovelluksessa.

Seuraavassa esitellään, miten asetukset määritetään Windows XP:n mukana tulevaa WordPad-sovellusta varten.

1Valitse [Tiedosto]-valikosta [Tulosta...].

[Tulosta]-valintaikkuna tulee näkyviin.

2Valitse haluamasi tulostin [Valitse tulostin] -luettelossa ja valitse sitten [Määritykset].

Huom.

• [Tulostusmääritykset]-valintaikkunan avaamiseen liittyvä menettely voi määräytyä sovelluksen mukaan. Lisätietoja on sovelluksen mukana toimitetuissa käyttöoppaissa.

• Edellä kuvatulla tavalla määritetyt asetukset ovat käytössä vain nykyisessä sovelluksessa.

• Tavalliset käyttäjät voivat muuttaa sovelluksen [Tulosta]-valintaikkunassa näkyviä asetuksia. Tässä määritettyjä asetuksia käytetään oletusasetuksina tulostettaessa kyseisestä sovelluksesta.