Tulostimen ominaisuuksien käyttäminen [Tulostimet ja faksit] -ikkunasta

Tärkeää

• Tulostimen oletusasetusteen ja sen lisätarvikkeiden asetusten määrittäminen edellyttää, että järjestelmään kirjaudutaan tulostimien hallintaoikeudet sisältävällä tunnuksella. Oletusasetus on, että Järjestelmänvalvojat- ja Tehokäyttäjät-ryhmän jäsenillä on tulostimien hallintaoikeudet.

• Tulostimen oletusasetuksia ei voi muuttaa erikseen kutakin käyttäjää varten. Tulostimen ominaisuuksien valintaikkunassa määritetyt asetukset koskevat kaikkia käyttäjiä. Menettelytavat ja näytöt voivat poiketa tässä esitetystä käytettävän käyttöjärjestelmän mukaan.

1Valitse [Käynnistä]-valikossa [Tulostimet ja faksit].

[Tulostimet ja faksit] -ikkuna tulee näkyviin.

2Napsauta sen tulostimen kuvaketta, jota haluat käyttää.

3Valitse [Tiedosto]-valikosta [Ominaisuudet].

Tulostimen ominaisuuksien valintaikkuna tulee näkyviin.

Huom.

• Tässä määritettyjä asetuksia käytetään oletusasetuksina kaikissa sovelluksissa.

• Älä määritä [Paperilähde ja -koko] -asetusta.