Kun näkyviin tulee käyttäjätunnuspyyntö

Jos käyttäjärajoitus on käytössä, laite kehottaa käyttäjää antamaan käyttäjätunnuksensa, kun käyttäjä yrittää käyttää rajoitettua toimintoa ja painaa [MV-käynnistys]- tai [Värikäynnistys] -painiketta.

Anna tunnus

Seuraavia toimintoja on saatettu rajoittaa:

1Kun käyttöön tulee kehotus "Anna tunnus", anna käyttäjätunnuksesi numeronäppäimillä 30 sekunnin kuluessa ja paina sitten [OK] -painiketta.

Huom.

• Laite peruu toiminnon, jos käyttäjätunnusta ei anneta 30 sekunnin kuluessa.

• Jos annat väärän käyttäjätunnuksen, laite piippaa ja hylkää todennuksen.