Arvojen kirjoitustila

Arvojen kirjoitustila on käytössä määritettäessä asetuksia, kuten paperikokoa tai kopioinnin zoomaussuhdetta. Tässä tilassa painikkeita käytetään seuraavasti:

Huom.

• Jos numero kirjoitetaan yli kolmen sekunnin kuluttua edellisen numeron kirjoittamisesta, kirjoitettu numero korvaa nykyisen arvon.

• Kun numeroiden enimmäismäärä on kirjoitettu, seuraavan numeron kirjoittaminen korvaa nykyisen arvon.

• Jos nykyinen arvo on liian suuri tai pieni nykyiselle asetukselle, sitä ei hyväksytä. Tällöin painikkeen [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] painaminen muuttaa arvon nykyisen asetuksen vähimmäis- tai enimmäisarvoksi.