Mukautetun paperikoon määrittäminen

Tässä osassa esitellään, miten mukautettu paperikoko määritetään.

Tärkeää

• Mukautetun paperikoon mukaista paperia ei voi lisätä alustalle 2.

• Kun tulostat, varmista, että tulostinajurilla määritetty paperikoko vastaa ohjauspaneelissa määritettyä paperikokoa. Mikäli papereiden koot eivät vastaa toisiaan, näytölle ilmestyy viesti. Jos haluat ohittaa tämän virheen ja tulostaa erikokoisille papereille, paina [MV-käynnistys] -painiketta tai [Värikäynnistys] -painiketta. Jos paperi on liian pientä tulostustyölle, tulostettua kuvaa rajataan.

1Paina [Käyttäjän työkaluissa] -painiketta.

image

2Valitse painikkeita [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] painamalla [Laiteasetukset] ja paina sitten [OK] -painiketta.

3Valitse painikkeita [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] painamalla [Paperiasetukset] ja paina sitten [OK] -painiketta.

4Valitse painikkeita [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] painamalla [Paperikoko] ja paina sitten [OK] -painiketta.

5Valitse haluamasi alusta painikkeilla [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina sitten [OK] -painiketta.

6Valitse painikkeita [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] painamalla [Oma] ja paina sitten [OK] -painiketta.

7Valitse painikkeita [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] painamalla [mm] tai [tuuma] ja paina sitten [OK] -painiketta.

8Anna vaakasuuntainen arvo numeronäppäimillä ja paina sitten [OK] -painiketta.

Painikkeilla [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] voit muuttaa arvoa 1 mm:n tai 0,01 tuuman tarkkuudella.

9Anna pystysuuntainen arvo numeronäppäimillä ja paina sitten [OK] -painiketta.

Painikkeilla [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] voit muuttaa arvoa 1 mm:n tai 0,01 tuuman tarkkuudella.

10Vahvista asetus ja paina sitten [OK] -painiketta.

11Palaa aloitusnäyttöön painamalla [Tyhjennys/Pysäytys] -painiketta.

Huom.

• Voit siirtyä valikon edelliselle tasolle painamalla [image] -painiketta.