Tulostettava alue

Seuraavissa kaavioissa näytetään paperiarkin alueet, joille laite voi tulostaa. Varmista, että tulostusmarginaalit on säädetty oikein sovelluksessa, jossa asiakirja luotiin.

Paperi

image

1. Tulostusalue

2. Syöttösuunta

3. Noin 4,2 mm (0,17 tuumaa)

4. Noin 4,2 mm (0,17 tuumaa)

Kirjekuori

image

1. Tulostusalue

2. Syöttösuunta

3. Noin 4,2 mm (0,17 tuumaa)

4. Noin 4,2 mm (0,17 tuumaa)

Huom.

• Tulostusalue voi vaihdella paperin koon, tulostimen kielen ja tulostinohjaimen asetusten mukaan.

• Kuorten tulostus onnistuu parhaiten, jos oikean ja vasemman marginaalin sekä ylä- ja alamarginaalin kooksi on valittu vähintään 15 mm (0,6 tuumaa).