Kotelo: Kuva takaa

image

1. Syöttölaitteen siirtopainike

Jos luovutusalustan tulosteiden ottaminen on hankalaa, paina tätä painiketta, siirrä syöttölaite laitteen takaosaan ja pidä sitä paikallaan.

2. Muistikansi

Poista kansi, niin voit asentaa lisävarusteena saatavan muistiyksikön.

3. Virtakytkin

Tällä kytkimellä voit kytkeä tai katkaista virran.

4. Virtaliitäntä

Liitä virtajohto tähän liitäntään.

5. Takakansi

Poista kansi, kun asetat kasettiin 1 arkkeja, jotka ovat A4-kokoa pidempiä.

6. Kaapelikansi

Poista kansi, kun liität kaapeleita laitteeseen.

7. Ethernet-liitäntä

Liitä laite verkkoon kytkemällä verkkokaapeli tähän liitäntään.

8. G3-linjan (analoginen) liitäntä

Liitä laite puhelinlinjaan tämän liitännän avulla.

9. Ulkoisen puhelimen liitäntä

Liitä ulkoinen puhelin laitteeseen tämän liitännän avulla.

10. USB-liitäntä

Liitä USB-kaapeli tähän liitäntään.

11. Paperiesteet

Kun tulostat suuria arkkimääriä kerralla, voit estää paperin putoamisen nostamalla tämän esteen. Este voidaan säätää joko A4/Kirje- tai Legal-kokojen mukaan.

Huom.

• Siirrä syöttölaitetta alla näytetyllä tavalla. Siirrä syöttölaitetta vain, kun valotuslasin kansi tai kun syöttölaite on suljettu. Älä jätä sormiasi väliin, kun siirrät syöttölaitetta.

image

• Lisävarusteena saatava muistiyksikkö voidaan asentaa vain tyypin 2 malleihin.

• Estä A4- tai Kirje-kokoisten tulosteiden putoaminen nostamalla este alla näytetyllä tavalla.

image

• Estä Legal-kokoisten tulosteiden putoaminen nostamalla este alla näytetyllä tavalla.