Tämän laitteen käyttöoppaat

Lue asianmukainen käyttöopas.

Huolto-ohje

Sisältää tietoja laitteen turvallisesta käytöstä.

Lue tämä opas, niin voit välttää vammat ja laitteen vaurioitumisen.

Pika-asennusopas

Sisältää ohjeet, joiden avulla laitteen voi poistaa pakkauksesta ja liittää tietokoneeseen.

Skannaus- ja faksausopas

Sisältää tietoja koneen skannaus- ja faksitoimintojen asennuksesta ja käytöstä. Lisätietoja aiheesta on Käyttöoppaassa

Käyttöopas

Sisältää tietoja laitteen yleisestä käytöstä. Käyttöoppaassa käsitellään seuraavat aiheet.

• Lisävarusteiden asentaminen

• Sopivat paperityypit

• Tulostus-, kopiointi-, skannaus- ja faksitoimintojen käyttöohjeet

• Laitteen määritys

• Vianmääritys ja paperitukosten poistaminen

• Tarvikkeiden vaihtaminen

• Laitteen tilan tarkastaminen Web Image Monitorissa

• Huoltotiedot

Tämä käyttöopas on tallennettu laitteen mukana tulevalle CD-ROM-levylle.

Pikaopas

Sisältää tietoja vianmäärityksestä sekä valokopioiden ottamisen, skannaamisen ja faksien lähettämisen perusohjeet.

Tämä käyttöopas on tallennettu laitteen mukana tulevalle CD-ROM-levylle.