Paperitukoksen paikantaminen

Paperitukoksen sattuessa, poista juuttunut paperi tai alkuperäinen noudattamalla viimeistelijän sisällä tai etukannen sisäpuolella olevan tarran ohjeita.

Ohjauspaneelissa näkyvässä viestissä ilmaistaan kirjaintunnuksen avulla, missä tukos sijaitsee.

Laite-esimerkki

1. Valitse laitteen osa, josta haluat poistaa paperitukoksen.

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina jokaisen vaiheen jälkeen [Seur.]. Palataksesi takaisin edelliseen vaiheeseen, paina [Edell.]

Käyttöpaneelin näyttö

3. Kun paperitukos on poistettu, palauta laite alkuperäiseen tilaan.