Kun skannattuja tiedostoja ei voida lähettää WSD:llä

Tässä jaksossa selostetaan todennäköisiä syitä ja mahdollisia ratkaisuja ongelmiin lähetettäessä skannattuja tiedostoja WSD:llä.

Ongelma

Syy

Ratkaisu

WSD-skanneritoimintoa ei voi käyttää.

Asiakastietokoneessa ei ole asetettu skannausprofiilia.

Aseta skannausprofiili. Lisätietoja, katso Skannerin käyttöohje.

WSD-skanneritoimintoa ei voi käyttää.

Asiakaskoneessa on valittu asetus [Älä tee mitään], joka pakottaa asiakastietokoneen pysymään passiivisena vastaanottaessaan skannattuja tietoja.

Avaa skannerin ominaisuudet ja napsauta välilehteä [Tapahtumat] ja valitse sitten tietokoneen vastaukseksi saadessaan skannattuja tietoja [Käynnistä tämä ohjelma]. Lisätietoja on käyttöjärjestelmän Ohjeessa.

Vaikka asiakaskone suoritti skannauksen, WSD-skanneritoimintoa ei voi käyttää.

WSD-skannausta ei voida suorittaa asiakastietokoneelta.

Lähetä skannatut tiedot asiakaskoneelle WSD:tä käyttäen laitteen ohjauspaneelista. Vaihtoehtoisesti WSD-skannaus voidaan ottaa pois käytöstä ja käyttää TWAIN-menettelyä skannattujen tietojen välittämiseen asiakaskoneelle.