Jos USB-yhteys epäonnistuu

Tässä osassa käsitellään USB-yhteyteen liittyvien ongelmien ratkaisua.

Ongelma

Syy

Ratkaisu

Laitetta ei tunnisteta automaattisesti.

USB-liitäntäkaapeli on kytketty virheellisesti.

Katkaise laitteesta virta, kytke USB-kaapeli uudelleen ja kytke laitteeseen virta.

Windows on jo määrittänyt USB-asetukset.

Tarkista, onko tietokone tunnistanut laitteen laitteena, jota ei tueta.

Avaa Windowsin Laitehallinta ja poista mahdolliset ristiriitaiset laitteet kohdasta [USB-ohjaimet]. Ristiriitaisten laitteiden vieressä näkyy joko [!]- tai [?]-symboli. Huolehdi siitä, ettet vahingossa poista tarvittavia laitteita. Saadaksesi lisäohjeita, katso Windowsin Ohje.