Tämän laitteen käyttöohjeet

Lue tämä käsikirja huolellisesti ennen tämän laitteen käyttämistä.

Katso lisätietoja käyttämiäsi toimintoja käsittelevistä käyttöohjeista.

Tärkeää

Tietoja laitteesta

Lue ennen laitteen käyttöä tämän oppaan Turvallisuustiedot.

Tässä käyttöohjeessa esitellään laitteen eri toiminnot.

Tässä käsitellään myös ohjauspaneelin toiminnot, laitteen käyttöönottoon vaadittavat esivalmistelut, tekstin syöttäminen, mukana toimitettujen CD-levyjen asentaminen sekä paperin, väriaineen, niittien ja muiden tulostustarvikkeiden lisääminen.

Vianmääritys

Sisältää ohjeita yleisten käyttöön liittyvien ongelmien ratkaisemiseen.

Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje

Käsittelee kopiointikoneen ja asiakirjapalvelimen toiminnot ja käytön. Käyttöohjeessa on myös tietoja alkuperäisten asettamisesta.

Faksin käyttöohje

Ohjeessa käsitellään faksin toiminnot.

Tulostimen käyttöohje

Ohjeessa käsitellään tulostimen toiminnot.

Skannerin käyttöohje

Ohjeessa käsitellään skannerin toiminnot.

Verkko- ja järjestelmäasetukset-opas

Selittää, miten laite liitetään verkkoon, mitkä ovat sen asetukset ja miten sitä käytetään verkkoympäristössä sekä miten mukana tulevaa ohjelmistoa käytetään. Selvittää myös miten käyttäjän työkalujen asetuksia muutetaan ja miten tietoja tallennetaan osoiteluetteloon.

Tietoturvaopas

Tämä käyttöohje on tarkoitettu laitteen pääkäyttäjille. Siinä käsitellään turvallisuustoiminnot joita voit käyttää estääksesi laitteen luvattoman käytön, tietojen käsittelyn tai tietovuodot. Lisätäksesi turvallisuutta, suosittelemme, että määrittelet seuraavat asetukset ennen laitteen käyttöönottoa.

• Asenna laitevarmenne.

• Ota SSL-salaus (Secure Sockets Layer) käyttöön.

• Vaihda pääkäyttäjän käyttäjänimi ja salasana Web Image Monitor-ohjelman avulla.

Lisätietoja, katso Tietoturva-opas.

Lue tämä käyttöohje huolellisesti asettaessasi laajennettuja turvallisuustoimintoja tai käyttäjä- ja pääkäyttäjätodennusta.

PostScript 3-täydennysosa

Selvittää kuinka asennat ja käytät PostScript 3-ohjelmaa.

UNIX Täydennysosa

"UNIX Täydennysosa" on saatavana Internet-sivustoltamme tai valtuutetulta jälleenmyyjältä.

Tämä käyttöohje koskee kaikkia malleja, ja se saattaa sisältää kuvauksia toiminnoista ja asetuksista, joita ei välttämättä käytetä tässä laitteessa.

Muut käyttöohjeet

• Kopioinnin pikaohje

• Tulostuksen pikaohje

• Faksauksen pikaohje

• Skannauksen pikaohje

• DeskTopBinder Lite-ohjelman käyttöohjeet

• DeskTopBinder Lite-ohjelman asennusohje

• DeskTopBinder-ohjelman Johdanto-opas

• Auto Document Link-opas

Huom.

Tuotenimi

Yleinen nimi

DeskTopBinder Lite ja DeskTopBinder Professional *1

DeskTopBinder

*1 Lisävaruste