Oletusarvojen tallentaminen skannerin aloitusnäyttöön

Tässä osassa kerrotaan, kuinka aloitusnäytön oletusasetukset määritetään. Näyttö tulee näkyviin, kun laitteeseen laitetaan virta päälle tai kun kaikki asetukset tyhjennetään tai nollataan.

Seuraavat asetukset voi määrittää oletusasetuksiksi: Skannausasetukset, Yksipuolinen/2-puol. alkuperäinen, Pitkä sivu/Lyhyt sivu, Yksipuolinen/2-puol. viim. sivu, Jaa, Alkuperäisen suunta, Tiedostotyyppi, Leima, Keräily/Yksittäin, Tallenna tiedosto, Esikatselu, V-o kuittaus ja Turvallisuus (Sähköpostin salaus ja allekirjoitus).

1. Tee tarvittavat skannausasetukset aloitusnäytöllä.

2. Paina [Ohjelma]-näppäintä.

Yksinkertaistetun näytön näppäimet

3. Paina [Tallenna oletuksiksi].

Käyttöpaneelin näyttö

4. Paina [Tallenna].

Vahvistusnäyttö tulee esiin.

5. Paina [Kyllä].

Nykyiset asetukset asetetaan oletukseksi ja sitten aloitusnäyttö palautuu.

Huom.

• Palauttaaksesi aloitusnäytön alkuperäiset asetukset, paina [Palauta tehdasasetukset].

• Aloitusnäytön oletusasetukset voidaan tallentaa sekä tavalliselle näytölle että yksinkertaistetulle näytölle.