Tavaramerkit

Adobe®, Acrobat®, PostScript® ja Reader® ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä®, jotka omistaa Adobe Systems Incorporated joko Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

Pentium® on tavaramerkki, jonka omistaa Intel Corporation.

NetWare® on tavaramerkki, jonka omistaa Novell, Inc.

Microsoft®, Windows®, Windows NT®, Windows Server® ja Windows Vista® ovat rekiteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä, jotka omistaa Microsoft Corporation Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

Mac OS on tavaramerkki, jonka omistaa Apple Inc., rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Muut tuotenimet on mainittu vain identifiointitarkoituksessa, ja ne ovat mahdollisesti vastaavien yritysten tavaramerkkejä, joihin meillä ei ole mitään oikeuksia.

Windows-käyttöjärjestelmien koko nimet ovat seuraavat: