Tallennustoiminto

Seuraavassa taulukossa kerrotaan tallennustoiminnon asetusten maksimiarvot.

Tiedostojen tallennuksen asetusten arvot

Valinta

Enimmäisarvo

Kommentit

Tiedostonimen merkkien määrä

64 aakkosnumeerista merkkiä

Ensimmäiset 16 merkkiä näkyvät käyttöpaneelilla. Kun tallennettuja tiedostoja katsellaan asiakastietokoneella DeskTopBinder-ohjelmalla, kaikki syötetyt merkit voidaan näyttää.

Käyttäjänimen merkkien määrä

20 aakkkosnumeerista merkkiä

Ensimmäiset 16 merkkiä näkyvät käyttöpaneelilla. Kun tallennettuja tiedostoja katsellaan asiakastietokoneella DeskTopBinder-ohjelmalla, kaikki syötetyt merkit voidaan näyttää.

Salasanan merkkimäärä

4-8-numeroinen luku

-

Samalla kertaa valittavien tallennettujen tiedostojen määrä

30 tiedostoa

-

Tallennettavissa olevien tiedostojen määrä

3000 tiedostoa

Tämä on skanneri-, kopiointi-, asiakirjapalvelin- ja tulostintoiminnoilla tallennettavien sivujen kokonaismäärä.

Tallennettavissa olevien sivujen määrä

• Tyyppi 1 ja 2: 2000 sivua

• Tyyppi 3 ja 4: 9000 sivua

Tämä on skanneri-, kopiointi-, asiakirjapalvelin- ja tulostintoiminnoilla tallennettavien sivujen kokonaismäärä.

Sivujen enimmäismäärä/tiedosto

• Tyyppi 1 ja 2: 2000 sivua

• Tyyppi 3 ja 4: 9000 sivua

Enimmäiskoko

2000 Mt/tiedosto