Sähköpostin lähettäminen

Seuraava taulukko kertoo sähköpostin lähetystoimintojen asetusten enimmäisarvot.

Sähköpostilähetyksen asetusarvot

Valinta

Enimmäisarvo

Kommentit

Aiherivin kirjoitusmerkkien määrä

128 aakkosnumeerista merkkiä

-

Sähköpostiviestin merkkimäärä

• Listalta valitseminen: 400 aakkosnumeerista merkkiä (80 aakkosnumeerista merkkiä kertomerkki 5 riviä)

• Näppäileminen käsin: 80 aakkosnumeerista merkkiä

Et voi syöttää samanaikaisesti viestejä listalta ja käsin.

Sähköpostiosoitteen merkkimäärä

128 aakkosnumeerista merkkiä

LDAP-palvelinhaussa löydettyä sähköpostiosoitetta ei voi valita, jos siinä on yli 128 merkkiä.

Samalla kertaa määritettävien osoitteiden määrä

500 osoitetta

Voit määrittää 100 kohdetta kirjoittamalla suoraan, LDAP-haku mukaanlukien. Valitse jäljellä olevat 400 kohdetta tallennetuista osoitteista.

Lähetettävissä oleva tiedostokoko

725,3 Mt/tiedosto

Lähetettävissä oleva sivujen määrä

2000 sivua tiedostoa kohti