Skannaustarkkuuden ja skannausalueen koon suhde

Tässä osassa selitetään skannaustarkkuuden ja skannausalueen koon välinen suhde.

Skannaustarkkuus ja skannausalueen koko riippuvat toisistaan käänteisesti. Mitä suurempi tarkkuus (dpi) asetetaan, sitä pienempi alue voidaan skannata. Vastaavasti, mitä suurempi skannausalue on, sitä pienempi tarkkuus voidaan valita.

Skannaustarkkuuden ja -alueen koon välinen suhde näytetään alapuolella. Jos yhdistelmä ei ole luettavissa, viesti "Tiedon enimmäismäärä ylitetty. Tarkista skannaustarkkuus ja paina uudestaan [Aloita]." avautuu laitteen käyttöpaneelin näytölle. Muuta asetuksia kunnes skannaus on mahdollista.

Huom.

Liittyvät aiheet

Sähköposti-, kansioon lähetys-, WSD-skanneri, tallennus- tai verkkojakelutoimintojen käyttö
TWAIN-skannerina käytettäessä